maanantai 17. lokakuuta 2011

Tervetuloa myös ostoksille :)

Olen tässä syksyn aikana hankkinut monenlaisia jälleenmyyntituotteita hoivahuoneen hyllyille. Joitain kuvia olen tänne laittanutkin jo aikaisemmin, mutta tässä tulisi enemmän tietoa ja kuvia tuotteista.

Aikaisemmin olen jo maininnut, että jälleenmyynnissä on rovaniemeläisen LapCreamin tuotteita. Nämä tuotteet on luonnonmukaisia ja kasvit ja yrtit kerätään luonnosta yrittäjän toimesta. Valikoimaan kuuluu yrttivoiteita ja -geelejä, joilla on monenlaisia vaikutuksia. Esim. 8-yrtin voide on erinomainen lihaskipujen ja tulehdusten hoitoon, hiertymiin ja hautumiin, rohtumiin ja paleltumiin jne. Omat voiteensa löytyy haavoille ja ruhjeille, kuiville kantapäille ja kynsinauhoille, ihottumille, hyönteisten puremille, atooppiselle iholle jne. Voiteiden ja geelien hoitavat aineet ovat nimensä mukaisesti luonnonantimia, erilaisia yrttejä ja kasveja. Lisäksi LapCreamin tuotteista valikoimassa on Puolukka- kasvovesi, puhdistusgeeli, savikasvonaamio ja vartalonkuorintasokeri, hoitoturve, Puolukka-laventeli-shampoo, Turve-rosmariini-shampoo, vartaloöljy sekä kolme erilaista yrttiteesekoitusta.

Yrttivoiteet ovat 30g:n annospurkeissa, hinnat 14 ja 18 euron välillä.

Kasvojenhoitotuotteet ja shampoot ovat metallisissa pulloissa, jotka voi joko uusiokäyttää tai kierrättää pienmetalleissa. Hintaluokka 13-20 euroa.

Yrttiteet Naisten tee, Naurava masu sekä Puhdistava tee, 6 euroa/pussi
Toinen myynnissä oleva luontaiskosmetiikkasarja on saksalainen Lavera. Valikoimassa on suihkusaippuaa, vartalovoidetta, kasvovesiä, kasvojenpuhdistustuotteita, kosteusvoiteita, deodoranttia, fluoritonta hammastahnaa, käsivoidetta jne. Laveran tuotteissa on erinomainen hinta-laatusuhde, kannattaa tutustua. Harkinnassa on ottaa valikoimaan myös meikkituotteita Laveralta.

Vartalovoiteet, tuoksuina Honey Moments, Lime Sensation ja Lavender Secrets, 14 euroa.

Calendula- eli kehäkukkasarja kasvojen hoitoon, hinnat 12-19 euroa.


Viimeisimpänä valikoimaan saapui ihanat Mum's-laukut ja -pussukat. Nämä tuotteet valmistetaan Etelä-Afrikassa paikallisten kotiäitien toimesta käsityönä. Jokainen laukku ja pussukka on uniikki ja tuotetiedoissa on kerrottu, kuka tuotteen on valmistanut. Tuotteen hinnasta 45% menee tekijälleen ja näin me äidit täällä Suomessa voimme auttaa afrikkalaisia äitejä huolehtimaan perheistään. Mahtava ajatus ja herkullisen ihanat tuotteet! Isoimmat kassit löysivät omistajansa jo ennen kuin ehtivät tänne sivuillekaan, mutta muutama pienempi laukku ja pussukka on vielä jäljellä. Uusi tilaus Etelä-Afrikkaan on suunnitelmissa :)

Olkalaukku yhdellä hihnalla 96 euroa.Iso meikkipussukka, 42 euroa

Pienet pussukat, 22 euroa

Lisäksi hoivahuoneelta löytyy erilaisia pieniä tuotteita vaikkapa ystävälle lahjaksi tai omaa mieltä piristämään.Huolinukkeja Guatemalasta. "Päiväs jos ei hyvin luista, huolinukke silloin muista. Yöksi laita tyynyn alle, maistuu elo paremmalle." Hinnat 5-7 euroa.

Käsikorut Intiasta ja rukousnauhat omista käsistä. Korujen hinnat 9 eurosta ylöspäin.

Erilaisia korvakoruja

Rukousnauhoja, osa ihan oikeaoppisia, osa hieman sovellettuja, 29 euroa.

Pieni lasienkeli sylissään sydän, vaikkapa rakkaalle ystävälle :) 6 euroa

Enkeli- ja keijukortteja, 25 euroa.

Heilureita erilaisista puolijalokivista kuten ametistista, hematiitista, vuorikristallista ja ruusukvartsista. 20 euroa.

Tässäpä siis laajempaa esittelyä hoivahuoneen tuotevalikoimasta. Tule ihmeessä katsomaan paikan päälle, mutta muista pirauttaa etukäteen numeroon 0400 337 997, ettet tee turhaa reissua, koska ovi on lukittuna hoitojen aikana.

Muistathan myös lokakuun tarjouksen KI-hieronnasta: 1,5 tunnin hoito vain 45 euroa tutustumistarjouksena, normaalihinta 70 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti