sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Uusia juttuja

Nyt on jälleen koulutuksessa käyty ja paluu tavalliseen rytmiin on edessä. Vielä yksi koulutusreissu on edessä päin, mutta sitten kouluttautuminen riittää tälle vuodelle. Katsotaan sitten taas myöhemmin, että mitä uutta tekee mieli oppia.

Uutuutena valikoimaan tulee Koko kehon Intialainen hieronta, eli KI-energiahieronta. Hoito kestää 1,5 tuntia ja siinä käsitellään koko keho varpaista päälakeen asti. Hoito tehdään öljyllä hieroen, paitsi kasvot ja pää käsitellään ilman öljyä. Rauhallinen taustamusiikki ja kevyet sivelevät, keinuttavat otteet takaavat syvän rentoutumisen tilan! Hoito edistää veren- ja nestekiertoa, helpottaa kehon jännitystiloja, voi auttaa unettomuuteen ja stressiin jne. Laajempi kuvaus hoidosta löytyy täältä. Nyt kannattaa tulla kokeilemaan KI-hierontaa, sillä se on tarjouksessa lokakuun ajan, hintaan 45 euroa (norm. 70 euroa)!

Toinen uutuus on ripsipidennykset, joita olen tehnyt jo jonkin aikaa, mutta lisään vasta nyt tänne, kun kokemusta on hieman kertynyt. Ripsipidennyksillä saat silmiisi pysyvästi meikatun ilmeen. Ripsipidennykset pidentävät ja tuuhentavat omia ripsiä. Pidennykset liimataan omiin ripsiin noin 0,5-1mm päähän ihosta, yksi pidennys yhteen luonnonripseen, jolloin saadaan aikaan luonnollinen vaikutelma. Käytössä on laadukkaat ja suositut JB Lashes -merkkiset ripsituotteet. Enemmän tietoa ripsipidennyksistä löydät täältä. Pidennysten hinta on 105 euroa ja huoltohinta 40 euroa/tunti. Huoltovälistä riippuen huollon hinnaksi tulee noin 40-60 euroa. Alla kuvassa ripset, joihin lisättiin pidennykset, joiden pisimmät ripsikuidut olivat 12mm pitkiä. Lisäksi ulkonurkkaan laitettiin strassikivi koristeeksi :)


Ripset ennen pidennystä

Pidennykset ja strassikivi


Näitä uusia juttuja olen siis käynyt opettelemassa ja nyt saan lisätä ne valikoimaan :) Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan uutta KI-energiahoitoa, ripsipidennyksiä tai jotain jo aikaisemmin valikoimassa ollutta hoitoa! Varaahan aikasi numerosta 0400 337 997 ja tule nautiskelemaan :)

Terveisin Annika <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti