maanantai 14. marraskuuta 2011

Koulutusreissulta on palattu ja aherrus Pingalassa jatkunut heti matkan jälkeen. Ki-hieronnan näyttöhoito tuli suoritettua kiittävin arvosteluin, joten tästä on mukava jatkaa :)

Ripsipidennykset ovat olleet mediassa esillä, kun ministeritason leiditkin ovat sellaisia hankkineet. Myös Iltalehti uutisoi aiheesta, juttu löytyy täältä. Pingalassa on käytössä JB Lashesin ladukkaat ripsipidennystuotteet. Sarjan liimoja ei  voi ostaa, ellei ole käynyt valtuutetun maahantuojan koulutusta. Eli nämä ripset ovat noita jutussa mainittuja "vähän tyyriimpiä, hyvänlaatuisia". Koulutus on suoritettu Cesarilla, mistä tulevat myös Pingalan kynsituotteet.

Joulukin lähestyy hyvää vauhtia. Jos lähipiirissäsi on joku, jolla tuntuu olevan jo liikaa kaikkea, niin anna lahjaksi omaa aikaa Pingalan lahjakortilla. Mielenrauhaa ja rentoutta tuskin kenelläkään on liikaa! Ja toki voit toivoa niitä itsellesikin... silloin voit vinkata omille läheisillesi, kirjoittaa perinteisesti Joulupukille, tai varata oman aikasi numerosta 0400 337 997 :)

Ihanaa päivän jatkoa Sinulle, kiva kun kävit täällä <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti