tiistai 20. joulukuuta 2011

Hiljentymisen Retriitille rauhoittumaan

Yksi Pingalan keskeisimpiä tavoitteita on tarjota asiakkailleen omaa aikaa rauhoittumiseen ja rentoutumiseen, paikka ja hetki omalle itselle, oman sisäisen äänen kuulemiselle. Nyt tuota tavoitetta ja ajatusta viedään hieman pidemmälle...

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna 27.-29.1.2012 järjestetään Hiljentymisen retriitti Pyhätunturilla Lomakeskus Lupossa. Retriitin ideana on olla hiljaisuudessa ilman televisiota, puhelinta, internettiä, lukemista tai muutakaan ulkopuolelta tulevaa informaatiota. Hiljaisuudessa ollessa tulee tilaa omalle sisäiselle äänelle, jota arkisen metelin ja kiireen keskellä ei kuule. Retriitti voimaannuttaa, akut saa ladattua täyteen. Kokemukset retriiteistä kertovat, että parin päivän hiljaisuuden jälkeen tuntuu siltä kuin olisi ollut lomalla kaksi viikkoa. Oman sisäisen äänen kuunteleminen voi auttaa ohjaamaan elämää oikeaan suuntaa, sinne minne itse todella haluaa, ei sinne, minne uskoo, että on pakko mennä. Sisäinen ääni voi kertoa sellaisia vaihtoehtoja, joita ei aikaisemmin ole huomannutkaan tai joita on pitänyt mahdottomina toteutettaviksi. Hiljentyminen tuo taatusti elämään jotain uutta.

Retriitin ohjelmassa on ennen kaikkea Olemista, mutta myös joogaa, meditaatiota, Viestejä Luontoäidiltä -voimatarinaa, saunomista jne. Kaikki ohjelma on vapaaehtoista, ja jokainen saa valita ohjelmasta itselleen sopivat osat. Retriitillä ei tarvitse pyrkiä eikä suorittaa. Käytännössä tällä retriitillä ollaan hiljaa, keskustelematta, mutta tarpeen vaatiessa keskusteluakin voidaan käydä siihen sovitussa tilassa, muiden osallistujien hiljaisuutta rikkomatta.

Retriitin hinta on 125 euroa sisältäen ohjelman ja täyshoidon (ruuat, vuodevaatteet, pyyhkeet, saunomiset) Lomakeskus Lupossa. Majoitus on kahden hengen huoneissa. Ilmoittautua voit sähköpostilla osoitteeseen annika@hoivahuonepingala.com ja paluuviestinä saat maksuohjeet, tarkemman ohjelman ja muuta tarvittavaa tietoa. Toki voit kysyä sähköpostilla myös lisätietoja ennen ilmoittautumista. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.1.2012, mutta kannattaa toki ilmoittautua mahdollisimman pian, sillä mukaan mahtuu max. 26 henkilöä.

Olet lämpimästi Tervetullut mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti