keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Hiljaa hyvää tulee...

Hiljentymisen Retriitti on nyt takana ja pari päivää on ehditty fiilistellä uusia energioita sen jälkeen. Kokemus oli upea meille kaikille.

Hiljentyminen alkoi perjantai-iltana meditaatiohetkestä, jonka jälkeen ohjelmassa oli iltapala ja saunominen. Lauantaina joogasimme, meditoimme, voimaannuimme luonnossa omilla voimapaikoillamme ja illalla vielä saunoimmme. Tässä vielä Iso Kiitos Ninnulle joogasta ja Minnalle Voimatarinasta! Ruokaakin oli tarjolla vähän väliä valmiista pöydästä. Kyllä oli helppoa ja lokoisaa. Toiset käyttivät aikaansa maalaten, toiset ulkoillen, joku teki käsitöitä, joku nukkui univelkojaan.

Sunnuntaiaamuna vielä joogasimme ja päätimme hiljaisuuden kuten aloitimmekin, meditaatiohetkeen. Lopuksi käyty keskustelu osoitti, että jokainen oli saanut todella paljon itselleen; voimaa, energiaa, mielenrauhaa, selkeyttä, uusia suunnitelmia, menneestä irtipäästämistä ja niin edelleen. Moni oli kokenut hiljaisuuden helpottavana, "ei tarvi miettiä, mitä tässä tuollekin sanoisi". Toiset olivat nauttineet siitä, että sai olla hiljaa ja rauhassa ilman, että tarvii kokea yksinäisyyttä, ryhmän yhteinen energia loi turvallisen ja mukavan tunteen. Kaikkien ajatukset ja tuntemukset olivat erilaisia, yhtä oikeita ja arvokkaita. Loimme yhdessä, ryhmänä ainutlaatuisen kokemuksen meille kaikille. Kiitos jokaiselle mukana olleelle <3 <3 <3

Uusi retriitti kehkeytyy mielessä jo hyvää vauhtia, ja ilmoittelen siitä täällä sitten kun oikea aika on. Muitakin uusia ideoita nousi esiin tuolla hiljaisuudessa ollessa ja puhkun uutta energiaa, uusien ajatusteni kanssa. Toki myös työ Pingalassa jatkuu, siihenkin tuli lisää voimia viikonlopun aikana. Seuraavan parin viikon ajan olen töissä normaalisti (14.-18.2. jälleen koulutuksessa) ja vapaita aikojakin on vielä ensi viikolla. Tule Sinäkin hemmottelemaan itseäsi vaikka reikihoitoon tai intialaiseen hierontaan, sekin on hiljentymishetki minimuodossa, siinäkin voi kuulla oman sisimpänsä ääntä ja löytää uusia ajatuksia :) Ajan saat varattua numerosta 0400 337 997.

Ihanaa ja auringonpaisteista loppuviikkoa Teille Kaikille! Nautitaan pakkasesta nyt, kun sitä on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti