keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Uusi, Valoisa ja Ihana Pingala!

Niin on muutto saatu valmiiksi ja Pingala avannut ovensa uudessa, ihanan valoisassa ja tunnelmallisessa tilassa. Uusi osoite on Valtatie 34-36, sisäänkäynti rakennuksen vasemmalta sivulta. Sijainti maantasossa ja omalla sisäänkäynnillä keskellä kylää helpottavat Pingalassa pistäytymistä; voit piipahtaa ostoksilla tai varaamassa hoitoajan helposti kylällä asioidessasi. Toki, uudessakin tilassa ovi on lukossa, kun asiakas on hoidettavana ja silloin ovessa on asiasta kertova viesti. Ajanvaraukset toimivat tietysti edelleen myös puhelimitse numerosta 0400 337 997.

Viime viikolla lupailin myös avajaistarjouksia. Viralliset avajaiset kakkukahveineen vietetään vasta syksyllä, kun valmistun parhaillaan käynnissä olevasta koulutuksesta ja kesälomat on vietetty. Huolimatta siitä, avajaistarjouksessa ovat:

Kokokehon Intialainen hieronta, kesto 1,5 tuntia, 60 euroa (norm. 70e)

Intialainen puolihieronta (yläkeho tai selkä&jalat), kesto 1 tunti, 45 euroa (norm. 50e) 

Laveran ja LapCreamin kosmetiikasta 15% alennusta

Nämä huikeat tarjoukset ovat voimassa 3.5. saakka, ja nyt kun äitienpäivä ja muut kevään juhlat lähestyvät niin vinkkinä mainittakoon, että hierontatarjoukset koskevat myös lahjakortteja! Kannattaa tulla poikkeamaan Pingalassa!

Tässäpä vielä maistiaisia tunnelmista:

Tuotteet hyllyissään, vielä muutamia tyhjiäkin paikkoja... uutuksia tulossa pian :)

<3 Kynttilöitä, kukkia, pinkkiä ja violettia, niistä on Pingala tehty <3


Toki hieman mustaa ja valkoistakin mahtuu sekaan... "Elä, rakasta ja naura", niillä pääsee pitkälle!Valoisa ja raikas kynsien ja käsien hoitopiste :)


Nämä ystävät tervehtivät Sinua jo ovella!


Jokainen päivä on yhtä tärkeä, joka päivä voi syntyä uudelleen, joka päivä voi valita toisin, joka päivä voi olla onnellinen, jokaisesta päivästä voi löytää jotain kaunista...
Hoitotilan verhojen sisäpuolella on tällainen tunnelma, rauhallinen ja pehmeä. Siinä on hyvä vaipua hetkeksi kiireettömyyteen ja omaan maailmaansa kaikessa rauhassa.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... Tule Sinäkin tutustumaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti