torstai 2. elokuuta 2012

Aloe Vera- tuotteita ja kasvohoito

Pingala on nyt myös Forever Living Aloe vera- tuotteiden itsenäinen jälleenmyyjä. Valikoimaan kuuluu ihonhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita, erilaisia ravintolisiä, hiustenhoitotuotteita, hammastahnaa ja paljon muuta. Foreverin ylivoimaisesti suosituin tuote on sisäisesti nautittava Aloe Vera- geeli, joka mm. tasapainottaa vatsan ja suoliston toimintaa, edistää vitamiinien ja antioksidanttien imeytymistä ravinnosta ja kosteuttaa ihoa ja limakalvoja, todellinen hyvinvointituote!

Geelistä on 3 makuvaihtoehtoa: Aloe Vera Gel on puhdasta, maustamatonta Aloe veraa, Aloe  Berry Nectar on maustettu omenalla ja karpalolla sekä Aloe Bits'n Peaches, jossa on makuna persikka ja seassa Aloe veran paloja.

 Muita suosittuja tuotteita ovat mm. Aloe Heat Lotion, joka on kosteuttava ja pehmentävä voide, joka sisältää mentolia ja eukalyptusölyä, joiden ansiosta voide sopii hyvin mm. rentouttamaan rasittuneita lihaksia tai virkistämään väsyneitä jalkoja. Aloe Propolis Creme on erittäin hoitava voide, jolla on myös antiseptisiä ominaisuuksia. Voide ei sisällä vettä ja sopii hyvin talvikäyttöön ja jopa vauvan ihonhoitoon. Aloe Vera Gelly on puhdasta stabiloitua Aloe veraa geelimuodossa. Gelly sopii auringonoton tai ihokarvojen poiston jälkeen, hilseilevälle ja kutiavalle iholle, hyönteisenpistoihin, meikin alle, silmänympäryksille, ja vaikka mihin muuhun. Gelly on todellinen yleistuote, joka sopii lähes kaikkeen ihonhoitoon. 

Tässä esiteltynä vain muutama Aloe Vera- tuotteista. Foreverin tuotteiden kokeileminen on helppoa siitäkin syystä, että kaikilla tuotteilla on 90 päivän palautusoikeus kuittia vastaan, oli tuote sitten käyttämätön, osittain käytetty tai ihan lopussa. Lisää tietoa saa suoraan Foreverin sivuilta  tai Pingalasta pistäytymällä, soittamalla 0400 337 997 tai meilillä annika@hoivahuonepingala.com.

Uutuutena Pingalan valikoimaan tulee Aloe Veran myötä myös ihana, hemmotteleva kasvohoito, joka kirkastaa ja kohottaa kasvojen ihoa. Hoito tehdään hypoallergisilla Aloe Vera- tuotteilla. Kasvohoito kestää tunnin ja Pingalan tapaan hoito tehdään hiljaisuudessa rauhallisen musiikin tahdissa, joten saat nauttia omasta ajasta ja todella rentoutua. Hoidon hinta on 50 euroa. Varaathan aikasi soittamalla tai sähköpostilla :)

Aloe Vera- tuotteita voi esitellä myös kotikutsuilla. Tuotekutsut ovat ihana "tekosyy" kutsua kaikki ystävät kylään yhtä aikaa. Kutsut ovat tunnelmallisia ja ikimuistoisia, laatuaikaa ystävien seurassa! Ostopakkoa ei tietenkään ole, sehän on sanomattakin selvää. Jos olet kiinnostunut järjestämään Aloe Vera-kutsut kotonasi, otathan yhteyttä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti