keskiviikko 29. elokuuta 2012

Syksyn ohjelmistoa

Kuten olen luvannut aikaisemmin, tälle syksylle on luvassa mukavia juttuja, joiden aikatauluista ja sisällöistä tulee tässä tarkempaa tietoa, ole hyvä :) Kaikki nämä illat ja ryhmät järjestetään Pingalassa ja niihin ilmoittaudutaan ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen annika@hoivahuonepingala.com tai numeroon 0400 337997.


"Mikä Ihmeen Valmennus?!" -ilta
Maanantaina 17. syyskuuta klo 18 alkaen, maksuton tilaisuus.

Elämäntaidon valmennus on vielä uusi ja hieman tuntematon juttu, joten tässä illassa avataan laajemmin, mitä valmennus oikein on, kenelle se sopii, milloin siitä voi olla hyötyä ja mitä sillä voidaan saada aikaan. Mukana on myös valmennusta saaneita, jotka kertovat omasta kokemuksestaan. Tämä tilaisuus on maksuton, tarjolla kakkukahvit ja osallistujille luvassa myös erikoistarjouksia. Tämä on loistotilaisuus tulla tutustumaan Pingalaan, jos et ole vielä käynyt :) Ilmoitathan tulostasi etukäteen sunnuntaihin 16. syyskuuta mennessä, jotta osaan varata tarjoiluja riittävästi. Paikalle mahtuu max.25 henkilöä.
Tervetuloa!


Löydä Reitti Unelmiisi -aarrekarttailta
Torstaina 20. syyskuuta klo 17.30-20.30, hinta 29 euroa

Tule tekemään Oman Elämäsi Aarrekartta, jolla tuot Unelmiasi lähemmäksi toteutumistaan. Aarrekartta on visuaalinen menetelmä, joka selkeyttää suunnitelmiasi, innostaa, lisää toiveikkuutta, kohottaa energiatasoasi ja paljon muuta. Tarkempaa tietoa Aarrekartasta löydät täältä . Illan aikana saat tietoa Aarrekartan toimintaperiaatteesta, ohjeet kartan laatimiseen ja toteutat Oman Aarrekarttasi. Hinta sisältää kartan tekemiseen vaadittavat tarvikkeet sekä kahvi- ja teetarjoilun. Ilmoittautumiset 19. syyskuuta mennessä. Ilta järjestetään, kun osallistujia tulee vähintään 5, ja maksimimäärä on 10 henkilöä. Tervetuloa Unelmoimaan :)


Oman Elämänsä Naiseksi - itsetutkiskeluryhmä
Joka toinen maanantai alkaen 24. syyskuuta, klo 18-20, hinta 190 euroa TAI 15 euroa/kerta, ryhmä kokoontuu yhteensä 15 kertaa

Panosta Itseesi ja tule tarkastelemaan Omaa Elämääsi, Arvojasi, Ajankäyttöäsi, Tavoitteitasi ja Unelmiasi kokonaisvaltaisesti ja syvällisesti. Jokaisella kerralla on ennakkoon valittu aihe, jota pohditaan sekä yleisellä tasolla että omakohtaisesti. Ryhmässä käytetään erilaisia menetelmiä ja harjoituksia, joiden avulla isoihin aiheisiin päästään käsiksi konkreettisesti ja helposti. Päätät itse, kuinka paljon haluat kertoa itsestäsi muille ryhmän jäsenille ja mitä pidät ainoastaan itselläsi. Viime talvisen pioneeriryhmän jäsenten kokemusten perusteella uskallan luvata, että tämä ryhmä on Upea, Voimaannuttava Prosessi, jossa kirjoitat itse Omaa Käsikirjoitustasi ja alat hehkua Oman Elämäsi Naisena! Hinta sisältää ohjelman, harjoituksiin tarvittavat välineet ja kahvi- ja teetarjoilun. Ilmoittautumiset perjantaihin 21. syyskuuta mennessä. Ryhmään mahtuu enimmillään 12 ja vähintään 8 jäsentä. Kyseessä on suljettu, luottamuksellinen ryhmä, johon ei pääse mukaan "kesken matkan". Tervetuloa mukaan Uskomattoman Upealle Matkalle <3


Kohti Kauniimpaa ja Kevyempää Oloa -valmennusryhmä
Keskiviikkoisin alkaen 3.lokakuuta, klo 18-20 ensin 2 viikon välein ja jatkossa 4 viikon välein, hinta 140 euroa TAI 15 euroa/ kerta, ryhmä kokoontuu yhteensä 10 kertaa.

Toivoisitko, että peilistä katsoisi joku vieläkin Kauniimpi? Tuntuuko, että kiloja voisi olla hieman vähemmänkin? Tule mukaan ryhmään, jossa suunnataan kohti Kaunista ja Kevyttä Oloa. Ryhmässä kartoitetaan jokaisen lähtötilanne ja tarkastellaan, mikä ja miten voisi olla paremmin. Jokaiselle etsitään itselle sopiva keino saavuttaa parempi olo Omien Vahvuuksien ja Mieltymysten kautta. Ryhmä on vertaistuellinen ja kannustava. Aluksi tavataan 3 kertaa parin viikon välein ja jatkossa kerran kuukaudessa, taukojen aikana on mahdollista ottaa tarvittaessa henkilökohtaista valmennusta. Hinta sisältää ohjelman, harjoituksiin tarvittavat välineet ja pientä tarjottavaa joka kerta. Ilmoittautumiset 24. syyskuuta mennessä. Ryhmä aloittaa, kun siihen tulee 6 jäsentä ja enimmillään mukaan pääsee 10 henkilöä. Olet Sydämellisesti Tervetullut mukaan!


Näillä ryhmillä ja illoilla lähtee Pingalan syksy käyntiin. Toivottavasti Sinäkin tulet mukaan johonkin niistä, tai vaikka kaikkiin :) Vastaavia ryhmiä tai iltoja on mahdollista järjestää myös yksityisporukalle, joten jos vaikkapa työyhteisösi olisi innokas tekemään Aarrekarttoja tai perustamaan oman valmennusryhmän niin ottakaa ihmeessä yhteyttä ja räätälöidään juuri Teille sopiva paketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti