maanantai 13. elokuuta 2012

Uutta, uutta!!

Kuten ehkä huomaat, nämä sivut ovat kokeneet aikamoisen muutoksen. Eivät ehkä niinkään ulkonäöllisesti vaan rakenteellisesti.

Muutokset johtuvat siitä, että valmistuin viime viikolla valovoimaisen ja vaikuttavan Marika Borgin Valmennusakatemiasta  Elämäntaidon valmentajaksi eli life coachiksi!! Huippukoulutus ja upea kokemus! Niinpä Pingalan palveluihin lisätään nyt myös Elämäntaidon valmennus ja Aarrekartta-illat.

ELÄMÄNTAIDON valmennus akatemia


Mitä se valmennus oikein on? Mitä valmennuksella tehdään? Ja kenelle se sopii? Näihin kysymyksiin löydät vastauksia täältä. Aarrekartan ideaa ja toimintaa esitellään tarkemmin täällä. Lisäksi kaikki hoidot eli hieronnat, kasvohoito, kynnet, ripset, reiki ja muut on koottu yhteen tänne. Yläpalkista löydät lisäksi Pingalan tuotteita yhdestä osiosta ja tulossa olevia tapahtumia kuten retriittejä, Aarrekartta-iltoja ja valmennusryhmiä yhden napin alta. Joihinkin osioihin tulee vielä lähipäivinä lisää tietoa (kuten tulevia tapahtumia), mutta suurimmat muutokset alkaa olla tehty.

Olen todella iloinen, että koulutusreissuilla kulkeminen loppuu (ainakin toistaiseksi) ja pääsen keskittymään töihin. Koulutus oli todellakin hieno kokemus enkä hetkeäkään vaihtaisi pois, mutta pitkän päälle repaleisuus alkaa käydä voimille. Siksi olen erittäin innoissani tietäessäni, että nyt on edessä työhön ryhtyminen vailla reissaamista. Valikoimassa on niin paljon uutta: Valmennus, Aarrekartta, Aloe Vera ja kasvohoito, intialainen aromahieronta... Kysythän lisää siitä, mikä Sinua kiinnostaa meilillä annika@hoivahuonepingala.com tai puhelimitse numerosta 0400 337 997. Muistathan myös, että retriitille ilmoittautuminen on käynnissä.

Intoa ja energiaa riittää, tervetuloa työntäyteinen syksy!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti