tiistai 18. syyskuuta 2012

Ihanaisten Ilta ja Aarrekarttailua

Ihan aluksi kiitokset kaikille teille, jotka osallistuitte eilen Mikä Ihmeen Valmennus?! -iltaan. Oli mukavaa! Toinen vastaava tilaisuus tulee vielä ennen joulua, koska niin moni kiinnostunut ei eilen päässyt paikalle. Mutta tästäpä lisää sitten myöhemmin, kun ajankohta on selvillä.

Huomenna keskiviikkona 19. päivä klo 18-21 on Kotilolla Kittilän koulukeskuksella jälleen Ihanaisten Ilta. Tervetuloa kahvittelemaan ja tapaamaan tuttuja. Samalla voit tutustua mm. Pingalan tuotteisiin ja palveluihin sekä useiden koruntekijöiden tuotoksiin, PartyLite -tuotteisiin, Tupperwareen ja magneettikoruihin. Ainakin tätä siis tarjolla huomenna. Toivottavasti nähdään siellä :)

Ja sitten torstai-iltana on Pingalan ensimmäinen Aarrekartta-ilta! Ilmoittautuneita on jo muutamia, mutta vielä mahtuu mukaan. Tule sinäkin tekemään kartta omista unelmistasi ja tavoitteistasi helpottaaksesi niiden toteutumista! Tarkempaa tietoa Aarrekartasta löydät täältä. Illasta tulee varmasti ihana ja lämminhenkinen, ootan innolla :) Voit ilmoittautua mukaan soittamalla tai viestillä numeroon 0400 337997 tai sähköpostilla osoitteeseen annika@hoivahuonepingala.com

Nyt toivotan Hyvää ja Iloista Mieltä syyssateiden keskelle, nautitaan elämästä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti