tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulu lähestyy...

Enää alle kaksi viikkoa jouluaattoon, aika kuluu hurjaa vauhtia. Viime viikkoinen Jouluyö oli mahtava tapahtuma, kiitos kaikille Pingalassakin pistäytyneille. Ja kiitos myös kaikille tahoille, jotka olivat osaltaan tapahtumaa toteuttamassa! Hienoa, että pieni kylämme on näin elävä ja voimissaan!
 
Jos vielä on joululahjoja hankkimatta niin muistathan, että Pingalasta saa lahjakorttejakin :) Nykyisessä maailmassa ihmisillä on jo kaikkea materiaa, joskus liikaakin, joten hemmottelu ja rentoutus sopii lahjaksi lähes kenelle tahansa. Muista pirauttaa ennen kuin olet tulossa 0400 337997, ettet satu paikalle juuri hoidon ollessa kesken ja oven siksi lukittuna :)
 
Jouluna Pingala on suljettuna 22.12.2012-2.1.2013 välisen ajan. Tuolloin levätään, nautitaan perheen ja ystävien seurasta, ja sitten palataan uusissa energioissa töihin, uusien ideoiden ja ajatusten kanssa. Uudelle vuodelle on luvassa kaikenlaista mukavaa... mutta niistä enemmän sitten loman jälkeen.
 
Toivotan tsemppiä jouluvalmisteluihin!
 
P.S. Pikkujoulutarjoukset voimassa vielä tämän viikon... aikoja jäljellä tosin enää pari, mutta ehkä juuri Sinulle sopiva... <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti