torstai 31. tammikuuta 2013

Tarotien taikaa

Pingalan valikoimaan tulee nyt ihan uusi juttu nimittäin tarot-korttien tulkinta! Olen käynyt tarot-kurssin ja harjoitellut korttien käyttöä pitkään, ja nyt osaan korttien tulkitsemisen niin, että voin katsoa niistä ohjausta ja tukea itseni lisäksi myös muille.

Korttien tulkinta ei ole ennustamista, koska tulevaisuutta ei voi varmuudella ennustaa kukaan. Ihmisellä on aina vapaa tahto, jota käyttämällä hän voi muuttaa elämänsä kulkua. Kortit voivat kuitenkin tuoda viestiä siitä, mihin suuntaan tämän hetkiset valinnat elämää kuljettavat ja mihin kannattaisi kiinnittää huomiota. Kortit voivat muistuttaa omista vahvuuksista, jotka kysyjä on jättänyt sivuun, tai tuoda esiin käsittelemättä jääneitä asioita, jotka on tarpeen nostaa pintaan. Korttien viestit voivat kannustaa jatkamaan valitulla polulla tai ohjata miettimään mahdollisesti uudenlaista suuntaa elämälle.
Käytän kortteina vasta viime vuonna julkaistuja Doreen Virtuen ja Radleigh Valentinen tekemiä enkelitarot-kortteja, joissa perinteisen tarot-pakan pelottavat kortit, kuten kuolema ja paholainen, on korvattu lempeämmillä ilmauksilla säilyttäen kortin sanoma kuitenkin samana. Kuoleman kortin sanomana on ollut, että jokin asia elämässä päättyy tyystin ja alkaa kokonaan uudenlainen vaihe, eli alunperinkään kuolema-kortti ei ole tarkoittanut useinkaan konkreettista kuolemaa. Tulkinnassa ei pelotella tai ennusteta kauheita tulevaisuuden tapahtumia vaan korttien viestit kannustavat kysyjää elämässä ja omassa kasvussa eteenpäin. Jos jotain haasteellisia tapahtumia on näköpiirissä, niihin annetaan ohjausta ja tukea, jotta tilanteista saisi kaiken mahdollisen opin itselleen ja selviäisi mahdollisiman helposti eteenpäin. Mitkään haasteelliset tilanteet, asiat tai ihmiset eivät tule elämäämme sattumalta tai kiusallaan vaan kaikessa on aina opetus ja kasvunpaikka, ja niiden vastaanottamiseen ja ymmärtämiseen tarot-kortit voivat tuoda apua.

Tarot-kortit auttavat kysyjää pohtimaan elämäänsä, syventävät itsetuntemusta ja ohjaavat ajatuksia oikeaan suuntaan. Tulkintahetki on aikaa, jolloin saa keskittyä omaan elämään ja itseen, todella syventyä tutkimaan elämän polkuaan ja suuntaa, johon haluaa olla menossa. Kortit eivät käske tai komenna tekemään mitään vaan haastavat miettimään omaa todellisuutta ja totuutta.

Tulkinta voidaan tehdä vastaamaan johonkin tiettyyn kysymykseen tai asiaan, tai laajempana koko elämäntilannetta koskien. Eteenkin näin alkuvuodesta (toki muunakin vuodenaikana) voi tehdä niin sanotun vuosipöydän, jossa katsotaan, mitä tuleva vuosi on tuomassa tullessaan. Kuten todettu, meillä jokaisella on kuitenkin vapaa tahto, joten jokainen voi muuttaa tulevaisuuttaan, jos niin tahtoo.

Tulkintahetken kesto riippuu tietysti siitä, miten laajaa asiaa käsitellään. Valittavana on joko 30min. aika tai 60min. aika. Puolessa tunnissakin ehtii hyvin katsoa jotain tiettyä tarkaa asiaa, mutta vuosipöytään tai muuhun laajempaan tulkintaan kannattaa varata tunti aikaa.

Tarot-tulkinta onkin nyt helmikuun tarjouksena:
 
Puolen tunnin aika 29 euroa (norm. 35e)
 
Tunnin aika 45 euroa (norm. 55e)
 
 
Voit varata aikasi tuttuun tapaan numerosta 0400 337 997 tai meilillä osoitteesta annika@hoivahuonepingala.com
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti