tiistai 12. maaliskuuta 2013

Unelma-päivä Pingalassa

Sanotaan, että jokainen tarvitsee Unelmia ja Haaveita ollakseen onnellinen. Tule sinäkin Pingalan Unelma-päivään unelmoimaan ja visualisoimaan Unelmasi!
 
Päivän ohjelmassa on luvassa erilaisia harjoituksia omien Unelmien selkiyttämiseksi ja tunnistamiseksi. Otamme aikaa pohtiaksemme, mitkä asiat, esineet, tekemiset, ihmiset ja paikat meidät todella tekee iloiseksi ja onnelliseksi, ja mitä tavoitelemme elämässämme. Kun Unelmat on saatu selville, jokainen saa laatia Aarrekartan omista Unelmistaan ja Tavoitteistaan. Tarkempaa tietoa Aarrekartta-menetelmästä löydät täältä Päivän päätteeksi vielä energisoimme ja lataamme kaikkien Aarrekartat yhdessä, jotta niissä olevat Unelmat ja Toiveet lähtevät toteutumaan pikavauhtia :)
 
Unelma-päivä on lauantaina 13.4. ja ohjelma alkaa klo 12 kestäen noin klo 17:ään. Tarjolla on kahvia ja teetä, omat eväät voi ottaa mukaan. Päivän hinta on 49 euroa sisältäen Aarrekarttaan tarvittavat materiaalit. Päivä toteutuu, kun osallitujia on vähintään 5 ja max. 10, joten ilmoittaudu pian osoitteeseen annika@hoivahuonepingala.com tai numeroon 0400 337 997 ja varmista mukaan pääsysi :)
 
Innostava esimerkki Aarrekartan toiminnasta löytyy Helin Kanttiinin sivuilta eli tästä Kuten huomaat, Aarrekartat TODELLA toimii, olen saanut sen itsekin huomata.
 
Tervetuloa mukaan tekemään Haaveista Totta!
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti