torstai 18. huhtikuuta 2013

Kauppa ja blogi

Pingalan tuotteet ovat muuttaneet täältä sivuilta omaan kauppablogiinsa, jossa niille on reilusti enemmän tilaa. Kyseessä ei ole varsinainen verkkokauppa vaan nimensä mukaisesti blogi, jossa tuotteita esitellään. Toki sieltä voi sähköpostin avulla myös tilata tuotteita. Kauppablogia tietysti päivitetään koko ajan, joitain tuotteita sieltä vielä puuttuu kokonaan. Kuitenkin se on jo niin hyvällä mallilla, että esittelen sen teille ilolla. Kauppablogi löytyy täältä, tervetuloa tutustumaan!

Toinen uusi blogi on täällä. Tämä ei varsinaisesti ole uusi blogi, vaan se on ollut olemassa jo parisen vuotta. Kyseessä on henkilökohtainen blogini, jossa pohdin elämää ja sen tarkoitusta monelta kannalta. Olen jo pidempään miettinyt, että olisi mukava tuoda esille omia ajatuksiani ja sillä tavalla lisää sisältöä ja ymmärrystä siitä, mistä valmennuksessa ja muissa henkisen hyvinvoinnin palveluissani on kyse. Koen kuitenkin, että tämä sivusto ei ole sopiva tähän tarkoitukseen ja siksipä päätin avata myös henkilökohtaisen blogini teille, olkaa hyvät <3

Tämä sivusto jatkaa Hoivahuone Pingalan palveluiden parissa, kuten tähänkin saakka. Kevään ja kesän aikana on luvassa jälleen uusia palveluitakin, kannattaa olla kuulolla... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti