perjantai 28. kesäkuuta 2013

Sielunsopimus & Elämän Opit -itsetutkiskeluviikonloppu


Toivoisitko saavasi lisää selkeyttä koskien elämäntehtäviäsi ja elämäsi oppeja? Innostaako ajatus oman sisimmän tutkimisesta, muutaman päivän sisäänpäin kääntymisestä? Tahtoisitko levätä ja latautua harmonisessa lappilaismaisemassa?

Sielunsuunnitelma& Elämän Opit –viikonlopun aikana pohdimme itseämme ja oman elämämme kulkua monelta kantilta erilaisia menetelmiä käyttäen. Luvassa on kirjallisia harjoituksia, mielikuvamatkaa ja taidetyöskentelyä, joiden avulla käymme läpi jo kulkemaamme polkua ja pohdimme, mihin matkamme on jatkumassa. Viikonlopun aikana ymmärrys omasta itsestä ja elämäntehtävistä syvenee ja vahvistuu. Alamme nähdä selkeämmin elämän haasteiden merkityksen sekä sen, miksi olemme tänne syntyneet. Menneisyyden ja haastavien tapahtumien läpikäyminen auttaa elämään nykyhetkessä ja jatkamaan omalla polulla eteenpäin. Oma suunta selkiytyy, läsnäoleminen vahvistuu ja merkityksen tunne voimistuu. Tule mukaan tälle upealla matkalle omaan itseesi <3

Täydellisenä ympäristönä tälle ihanalle tutkimusmatkalle toimii Hotelli Korpimarja, Kittilän kunnassa, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Leviltä. Korpimarja on nimensä mukaisesti ”korvessa”, Lapin rauhallisen harmonisessa erämaassa, kuitenkin nykyaikaisin mukavuuksin varustettuna. Korpimarjan sivuille pääset tästä.
 
Viikonlopun ajankohta on 1.-4. elokuuta 2013,  alkaen torstai-iltana ja päättyen sunnuntaina lounaan jälkeen. Hinta on 269 euroa/ henkilö. Hinta sisältää majoittumisen 2hh:ssa, ruuat sekä ohjelman materiaaleineen, eli sanalla sanottuna koko hoidon :)
Sitovat ilmoittautumiset (ja lisätietoja) numeroon 0400 337 997 tai sähköpostilla osoitteeseen annika@hoivahuonepingala.com perjantaihin 26.7.2013 mennessä. Ilmoittautumiseen tarvitaan nimi ja yhteystiedot, myös sähköpostiosoite laskun lähettämistä ja tarkempaa ohjelmaa varten.
Olet lämpimästi, sydämellisesti tervetullut mukaan!
Majoitustilaa on maksimissaan 18 henkilölle, joten kannattaa ilmoittautua pian!
 
Mitäköhän tässä kuvassa on...? Sekin saattaa selvitä tämän viikonlopun aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti