keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Aarrekartta-menetelmä

Mistä Sinä haaveilet? Mitä tahtoisit saavuttaa? Toivoisitko uuden kodin tai auton? Tähtäätkö parempaan tulokseen yrityksessäsi? Haluaisitko olla terveempi, hoikempi, varakkaampi? Etsitkö lisää mielenrauhaa? Tahdotko lisää aikaa liikunnalle ja omalle itselle? Mitä toivoisit, jos saisit ihan mitä tahansa? Miltä Sinun Unelmasi näyttävät?

Aarrekartta on aivojen toimintaan vaikuttava visuaalinen menetelmä, jolla voit selkeyttää unelmiasi ja tehdä tavoitteistasi helpommin saavutettavia. Aarrekartta-menetelmä on hämmästyttävän vaikuttava ja toimiva ja sen toiminta voidaan nykyisin selittää myös tieteellisesti kvanttifysiikan keinoin. Aarrekartan avulla saat elämään lisää selkeyttä, innostusta, energiaa, toiveikkuutta, iloa ja paljon muuta hyvää, mikä parantaa elämänlaatua merkittävästi.

Aarrekartalla voit tehdä täsmäsuunnitelman esimerkiksi jotain tapahtumaa varten, laatia raamit tulevalle vuodelle-kahdelle, visioida omaa toiveiden kotia tai ulkonäköä, muistuttaa itseäsi omaan elämään toivotusta tunnelmasta tai räjäyttää pankin unelmoimalla mielettömän suuria juttuja, joita et aiemmin ole uskaltanut ajatellakaan. Kokoat Aarrekarttaan tarkkaan valittuja kuvia haluamastasi aiheesta ja asetat kartan paikkaan, josta näet sen päivittäin. Karttaan valittujen kuvien voima on valtava. Kuva todella on enemmän kuin tuhat sanaa, sillä kuvat vaikuttavat aivojen toimintaan merkittävästi enemmän kuin pelkkä teksti. On hämmästyttävää ja huikeaa, kuinka Aarrekartta alkaa toimia, mutta se toimii! Tule ihmeessä kokeilemaan!

Voit kerätä muutaman henkilön porukan ja tilata oman Aarrekartta-illan, joka voidaan järjestää joko Pingalassa tai haluamassanne paikassa esimerkiksi kotonanne, lomamökillä tms. Illan hinta riippuu henkilömäärästä ja paikasta, kysy tarjous sähköpostilla annika@hoivahuonepingala.com tai numerosta 0400 337 997.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti