keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Intuitiivinen Energiahoito

Intuitiivisessa energiahoidossa välitetään elämänenergiaa hoitajan käsien kautta. Hoitaja ei varsinaisesti paranna vaan hän toimii välittäjänä. Energiahoito ei liity mihinkään uskontoon, se sopii hoitomuodoksi jokaiselle elämänkatsomuksesta riippumatta.

Energiahoito on pääasiassa kosketuksen kautta virtaavaa energiaa, lisäksi hoidon aikana voidaan käyttää rummutusta, jalokiviä, heiluria, viestikortteja tai muuta välinettä energian välittämisen ja harmonisoimiseen.

Hoidossa hoidettavan energiamäärä lisääntyy. Hoidon aikana tunteet voivat nousta pintaan. Jotkut näkevät värejä, tuntevat kuumotusta tai kylmää, toiset nukahtavan jne. Hoitoreaktiot voivat olla monenlaisia. Monet ovat saaneet energiahoidosta apua stressiin, väsymykseen, ahdistukseen, migreeniin ja muihin vaivoihin.

Hoito tehdään hoitopöydällä makuuasennossa ja hoitaja koskettaa hoidettavaa vaatteiden päältä. Hoidon aikana taustalla soi rauhallinen musiikki ja hetki on muutenkin oivallinen hiljentymiseen ja rentoutumiseen. Tule kokeilemaan, voit saada upeita kokemuksia!

Hoito kestää kaikkineen noin tunnin ja hinta on 78 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti