keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Regressiohoito uutuutena!

Hoivahuoneen sivuilla on käynyt pienimuotoinen myllerrys, kun sivuja päivitettiin selkeämmiksi ja paremmin toimiviksi. Valmennus ja Aarrekartta muuttivat samalle sivulle, yritysvalmennukset siirtyivät kokonaan osoitteeseen www.valmennuspingala.com ja sivuille lisättiin myös uusi tuote, regressiohoito.
 
Valmistuin regressiohoitojaksi jo kesällä ja Henkisen kehityksen syysviikolla olin tekemässä kyseisiä hoitoja. Regressio on upea välinen itsetuntemuksen lisäämiseen ja myös rentoutumiseen, kuten kaikki Pingalan hoidot. Voit lukea lisää regressiohoidota täältä.
 
Ja tietysti kun uusi hoito tulee valikoimaan, siitä täytyy tehdä tutustumistarjous:
 
Regressiohoito hintaan 65 euroa (norm. 75e)
Tarjous voimassa 15.11 saakka.
 
Sivupalkkiin lisättiin päivityksessä myös Tarot-tulkinnat, niistä voit lukea lisää täältä. Tarot-tulkinta on ollut Pingalan valikoimassa jo pidempään, nyt se löysi oman paikkansa sivuvalikoimasta.
 
 
 
Ja muistathan, että uusi Unelma-ryhmä on aloittamassa, lue lisää täältä... Ilmoittaudu mukaan ihanalle matkalle omaan itseesi <3 Tiesithän, että muun muassa suloinen Café Soma sai alkunsa Unelma-ryhmässä, kuten Heli Soman sivuilla kertoo...
 
Näiden uudistusten myötä toivotan Sinulle tunnelmallisia iltoja päivien lyhetessä ja Joulunkin lähestyessä... Muitathan, että Pingalasta saa lisäenergiaa, jos pimeys alkaa väsyttää :)
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti