keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Reiki-hoito

Reiki on ikivanha, japanilaisen Mikao Usuin 1900-luvun alussa uudelleen elvyttämä hoitomuoto, jossa aktivoidaan ihmisessä itsessään oleva elämänenergia, tasapainotetaan sitä ja näin edistetään ihmisen kokonaisvaltaista paranemista. Reiki herättää luovat mahdollisuutemme ja kyvyn vastaanottaa vaikutteita ja luoda niistä uutta. Tämä tarkoittaa paranemista kaikilla tasoilla: kehon, sielun, tietoisuuden, ja järjen tasoilla.

Reikissä välitetään elämänenergiaa hoitajan käsien kautta. Hoitaja ei varsinaisesti paranna vaan hän toimii välittäjänä. Reiki ei liity mihinkään uskontoon, se sopii hoitomuodoksi jokaiselle elämänkatsomuksesta riippumatta.

Reikihoidossa hoidettavan energiamäärä lisääntyy. Hoidon aikana tunteet voivat nousta pintaan. Jotkut näkevät värejä, tuntevat kuumotusta tai kylmää, toiset nukahtavan jne. Hoitoreaktiot voivat olla monenlaisia. Monet ovat saaneet reikistä apua stressiin, väsymykseen, ahdistukseen, migreeniin ja muihin vaivoihin.

Reikihoito tehdään hoitopöydällä maaten ja hoitaja koskee hoidettavaa vaatteiden päältä. Hoidon aikana taustalla soi rauhallinen musiikki ja hetki on muutenkin oivallinen hiljentymiseen ja rentoutumiseen. Tule kokeilemaan, voit saada upeita kokemuksia!

Hoito kestää noin tunnin ja maksaa 78 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti