keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Uusi "Unelma-ryhmä" alkaa...

Tälle talvelle on alkamassa uusi itsetutkiskeluryhmä, joka Unelmaryhmänäkin tunnetaan :) Muutamat ovat jo ilmoittautuneet mukaan, muutamia paikkoja on vielä vapaanakin!

Unelmaryhmä on ihana, syväluotaava matka omaan itseen. Matkan aikana pohditaan omaa menneisyyttä, arvoja, ajankäyttöä, tunne-elämää ja tietysti niitä Unelmia, eli ajatuksia tulevaisuudesta. Jokaiselle tapaamiskerralle on valittu ennalta aihe, jota käsitellään sekä yleisesti että omakohtaisesti erilaisten harjoitusten ja menetelmien avulla. Ryhmä on luottamuksellinen, jokainen voi jakaa hyvilla mielin omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan sen verran kuin itse haluaa. Ryhmän tavoitteena on, että jokaisen itsetuntemus ja ymmärrys omasta elämästä vahvistuu, tunne elämänhallinnasta ja mielekkyydestä lisääntyy, ja oman elämän unelmat ja tavoitteet selkiytyvät. Vetovoiman lain mukaisesti saamme elämäämme sen, mitä tilaamme eli mihin keskitymme, ja siksi on valtavan tärkeää osata keskittää huomionsa siihen, mitä haluaa!

Unelmaryhmä kokoontuu joka toinen viikko, kaksi tuntia kerrallaan. Tapaamiskertoja on yhteensä 15.  Hinta on 190 euroa kerralla maksettuna TAI 15 euroa/ kerta. Hinta sisältää ohjelman lisäksi kahvi- ja teetarjoilun joka kerta :) Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen annika@hoivahuonepingala.com mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.marraskuuta. Tapaamisten viikonpäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, katsotaan sen mukaan, mikä on kaikille paras päivä :)

Tervetuloa mukaan Upealle Matkalla omaan itseesi <3 <3 <3
 

1 kommentti: