keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Valmennus

Elämäntaidon valmennus on positiiviseen keskittyvää ja ratkaisuja etsivää, sillä pyritään kohti selkeämpää, sujuvampaa ja toiveikkaampaa arkea sekä yksityis- että työelämässä. Valmentaja ei anna neuvoja vaan etsii parhaita ratkaisuja valmennettavan tukena hyödyntäen erilaisia menetelmiä ja valmennustyökaluja.

Elämäntaidon valmennuksesta on hyötyä ihan tavallisissa elämäntilanteissa. Elämäntaidon valmennus kuulostaa terminä suurelta, ehkä sitä voisi kutsua myös Paremman Fiiliksen Valmennukseksi tai Hyvän Olon Valmennuksesi.

Valmennus
  • kiinnittää huomion elämän positiivisiin puoliin
  • tuo lisää selkeyttä elämään
  • auttaa tekemään ratkaisuja
  • helpottaa tavoitteiden asettamista
  • lisää motivaatiota tavoitteiden saavuttamiseksi
  • tuo kiireettömyyden tunnetta elämään
  • antaa tilaa unelmille ja niiden tavoittelemiselle
  • ja paljon muuta.
Valmennukseen voi ja kannattaa tulla esimerkiksi silloin, kun pohtii työpaikan vaihtoa, kun kokee jäävänsä arjen kiireen jyräämäksi, kun tarvii kannustusta ja tsemppiä laihdutusprojektiin tai vaikka kun elämä tuntuu olevan liian kiireistä ja yksitoikkoista, ikään kuin harmaata kaurapuuroa.

Elämässä ei tarvitse olla ongelmia, jotta valmennukseen kannattaa tulla, sillä hyväkin elämä voi olla vieläkin selkeämpää ja helpompaa. Elämä on jatkuvassa muutoksessa, joten on viisasta suunnitella, mihin suuntaan haluaa elämän kulkevan sen sijaan, että antaa elämän ajautua päämäärättömästi.

Valmennus on Omaan Itseen Panostamista, Oman Elämän Käsikirjoittamista. Valmennus tekee elämästä maistuvampaa, iloisempaa ja toiveikkaampaa. Yksilövalmennus räätälöidään aina valmennettavan toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Yleensä parhaat tulokset saavutetaan vähintään 4 valmennuskerralla, joskus yksikin kerta voi olla ratkaiseva ja toisinaan valmennussuhteet kestävät jopa vuosia.

Nyt tarjouksena 4 valmennuskerran paketti, jonka voit keskeyttää maksutta ensimmäisen kerran jälkeen, jos koet, ettei valmennuksesta ole Sinulle hyötyä, hintaan 280 euroa.

Yksittäisen valmennuskerran hinta on 78 euroa/tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti