maanantai 27. tammikuuta 2014

Enkelivalo-selvänäkö -tulkinnat

Jälleen Pingalan valikoimaan tulee uutta, sillä valmistuin joulun alla Enkelivalo-selvänäkijäksi ihanan Anu Wyskielin kouluttamana (Anun sivuille pääset tästä ). Kuten nimikin kertoo, kanavoin selvänäkijänä ohjausta ja tukea Enkeleiltä ja muilta Valon auttajilta. Huomaathan, että teen kanavointeja myös puhelimitse tai kirjallisesti, joten voit tilata oman kanavoinnin paikkakunnasta riippumatta :)Selvänäkeminen ei ole ennustamista: "näin sinulle tapahtuu, halusit tai et" vaan ajatusten ja huomion ohjaamista oikeaan suuntaan, jotta osaat itse tehdä juuri Sinulle sopivat ratkaisut. Enkelit voivat ohjata huomiomme johonkin sellaiseen seikkaan, jonka merkitystä itse emme ole huomanneet, auttaa näkemään haasteiden takana piileviä opetuksia, saada meidät katsomaan tilannettamme uudesta näkökulmasta, kannustaa ja rohkaista tekemään päätöksiä, joita olemme pitkään harkinneet ja auttaa monella muullakin tavalla elämään elämäämme iloisemmin ja rohkeammin. Enkelit eivät tuo pelottavia viestejä, kerro kuolemista tai sairauksista, vaan haluavat aina viestiä kannustavasti ja auttavasti. Enkelten tehtävä on tuoda Valoa ja Iloa ihmisten elämän auttaen ja tukien meitä polullamme.

Voit saada selvänäköisestä tulkinnasta selkeyttä laajemmin koko elämäntilannettasi koskien tai johonkin yksittäiseen, tarkkaan asiaan. Sinua askarruttava kysymys voi liittyä työhön, parisuhteeseen, taloudelliseen tilanteeseen, perheeseen tai mihin tahansa elämäsi osa-alueeseen. Hyvä kysymyksen asettelu on myös tärkeää. "Saanko hakemani työpaikan?" on ihan hyvä kysymys, vielä paremmin aseteltuna sama kysymys kuuluu: "Mitä minun olisi hyvä tietää, jotta työelämäni olisi parasta mahdollista?". Näin Enkelit saavat kertoa Sinulle laajemmin työhön liittyvistä asioista, ja voit ehkä huomata, ettei hakemasi työpaikka olekaan juuri se, mitä toivot. Selvänäkijänä autan sinua avaamaan mieltäsi ja kysymään juuri oikeat kysymykset. Toki voit olla esittämättä mitään kysymyksiä ja antaa Enkelten tuoda Sinulle juuri haluamaansa viestiä.

Enkelivalo-kanavointi tuo Sinulle ihanan kevyen tunteen ja varmuuden siitä, että elämä kantaa aina. Saat tukea ja ohjausta ja lisäksi Enkelten parantavaa kultaista energiaa kanavoinnin yhteydessä. Voimaannut ja luotat entistäkin enemmän <3

Kanavointi kasvotusten tai puhelimitse (myös Skype-yhteys onnistuu)

20 min.    38 euroa
40 min.    58 euroa
60min.     78 euroa


Kirjallinen kanavointi sähköpostilla

1-2 kysymystä n. 300-500 sanaa     38 euroa
Laajempi tulkinta n.1000 sanaa      78 euroa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti