maanantai 27. tammikuuta 2014

Tarot-tulkinta

Korttien tulkinta ei ole ennustamista, koska tulevaisuutta ei voi varmuudella ennustaa kukaan. Ihmisellä on aina vapaa tahto, jota käyttämällä hän voi muuttaa elämänsä kulkua. Kortit voivat kuitenkin tuoda viestiä siitä, mihin suuntaan tämän hetkiset valinnat elämää kuljettavat ja mihin kannattaisi kiinnittää huomiota. Ne voivat muistuttaa omista vahvuuksista, jotka kysyjä on jättänyt sivuun, tai tuoda esiin käsittelemättä jääneitä asioita, jotka on tarpeen nostaa pintaan. Korttien viestit voivat kannustaa jatkamaan valitulla polulla tai ohjata miettimään mahdollisesti uudenlaista suuntaa elämälle.

Käytän kortteina Doreen Virtuen ja Radleigh Valentinen tekemiä enkelitarot-kortteja, joissa perinteisen tarot-pakan "pelottavat" kortit, kuten kuolema ja paholainen, on korvattu lempeämmillä ilmauksilla säilyttäen kortin sanoma kuitenkin ennallaan. Kuoleman kortin sanomana on ollut, että jokin asia elämässä päättyy tyystin ja alkaa kokonaan uudenlainen vaihe, eli alunperinkään kuolema-kortti ei ole tarkoittanut useinkaan konkreettista kuolemaa. Tulkinnassa ei pelotella tai ennusteta kauheita tulevaisuuden tapahtumia vaan korttien viestit kannustavat kysyjää elämässä ja omassa kasvussa eteenpäin. Jos jotain haasteellisia tapahtumia on näköpiirissä, niihin annetaan ohjausta ja tukea, jotta tilanteista saisi kaiken mahdollisen opin itselleen ja selviäisi mahdollisiman helposti eteenpäin. Mitkään haasteelliset tilanteet, asiat tai ihmiset eivät tule elämäämme sattumalta tai kiusallaan vaan kaikessa on aina opetus ja kasvunpaikka, ja niiden vastaanottamiseen ja ymmärtämiseen tarot-kortit voivat tuoda apua.

Tarot-kortit auttavat kysyjää pohtimaan elämäänsä, syventävät itsetuntemusta ja ohjaavat ajatuksia oikeaan suuntaan. Tulkintahetki on aikaa, jolloin saa keskittyä omaan elämään ja itseen, todella syventyä tutkimaan elämän polkuaan ja suuntaa, johon haluaa olla menossa. Kortit eivät käske tai komenna tekemään mitään vaan haastavat miettimään omaa todellisuutta ja totuutta.

Tulkinta voidaan tehdä vastaamaan johonkin tiettyyn kysymykseen tai asiaan, tai laajempana koko elämäntilannetta koskien.

Tarot-tulikinta kasvotusten tai puhelimitse (myös Skype-yhteys onnistuu)20 min. 38 euroa
40 min. 58 euroa
60min. 78 euroa


Kirjallinen Tarot-tulkinta sähköpostilla

1-2 kysymystä n. 300-500 sanaa 38 euroa
Laajempi tulkinta n.1000 sanaa 78 euroa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti