maanantai 20. tammikuuta 2014

Tarot-vuositulkinta

Vaikka tammikuu on vierähtänyt jo jälkipuolelle, vuosi on silti vielä aluillaan, ja siksi on oivallinen hetki saada tarot-vuositulkinta, eli tarot-pöytä, jossa katsotaan tulevan vuoden teemoja, tunnelmia ja ihan tarkkoja tapahtumiakin. Tulkinnasta voi saada ohjausta ja tukea tulevien tapahtuminen suhteen, ehkä uudenlaista näkökulmaa asiohin, rohkaisua ratkaisua vaativiin asioihin ja niin edelleen.
 
Käytän tulkinnoissa ihania enkelitarot-kortteja, joiden viestit ovat aina kannustavia ja lempeitä, mitään pelottavaa tai ikävää korteilla ei näytetä. Toki elämän haasteita korteissa voi näkyä, mutta silloin autetaan huomaamaan haasteeseen liittyvä opetus ja annetaan ohjausta siihen, miten tilanteesta selviää eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkoitus on, että tulkinnan seurauksena olo on toiveikas ja selkeä, sitä enkelit meille kaikille toivovat.
 
Tulkintahetken kesto on noin 1 tuntia ja hinta 50 euroa.
 
Jos tunnet, että haluat saada tulevaan vuoteen ohjausta ja tukea tarot-tulkinnasta, varaa aika vuositulkintaan numerosta 0400 337997. Tulkinta on mahdollista saada myös kirjallisena sähköpostiin, sen voit tilata osoitteesta annika@hoivahuonepingala.com, kirjallisen tulkinnan hinta on sama kuin kasvokkain tehtävän eli 50 euroa.
 
<3 <3 <3
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti