sunnuntai 16. helmikuuta 2014

2 päiväinen intensiivivalmennus

Tunnetko tarvetta tehdä syväluotaavan katsauksen omaan elämääsi? Onko välitilinpäätöksen aika, jotta voit jatkaa matkaasi kevyemmällä mielellä? Oletko ikään kuin jumissa elämäntilanteessasi tietämättä mihin jatkaa? Toivoisitko nopeaa ja toimivaa apua ilman tarvetta sitoutua pitkään valmennussuhteeseen? Jos vastaat myöntävästi, tämä kaksipäiväinen intensiivivalmennus voi olla juuri Sinua varten.

2 päiväinen intensiivivalmennus sukeltaa syvälle sisimpääsi etsien vastauksia mieltäsi painaviin kysymyksiin. Kahden päivän aikana saat käydä läpi itseäsi ja elämääsi syvällisesti ja keskeyttämättä. Tarkastelet nykyhetkeä, menneisyyttä ja tulevaa erilaisten menetelmien avulla. Ohjelman nimi on valmennus, mutta menetelminä käytetään mahdollisesti regressiohoitoa, energiahoitoa, mielikuvamatkaa tai taidetyöskentelyä sen mukaan, minkälainen tarve juuri Sinulla on. Kokonaisvaltainen intensiivivalmennus avaa mielen lukkoja, selkiyttää ajatuksia, lisää ymmärrystä omaa itseäsi ja elämääsi kohtaan ja sillä voi olla myös terapeuttisia vaikutuksia.

Kahden päivän ajan olen rinnallasi hoitajana ja valmentajana tukien, auttaen, esittäen kysymyksiä ja kannustaen Sinua löytämään tarvittavat vastaukset ja voimavarat itsestäsi. Intensiivivalmennus on hyppy pois arjesta, vetäytyminen oman itsen seuraan, joka tuntuu paljon pidemmältä kuin 2 päivältä. Tämän paripäiväisen jälkeen olet valmiimpi jatkamaan matkaasi omaa polkuasi pitkin, tiedät selkeämmin mihin olet menossa ja mistä tulet, osaat olla läsnäolevampi ja luotat aidosti siihen, että elämä kantaa.

Intensiivivalmennus kestää kaksi päivää, noin 10 tuntia yhteensä. Hinta on 588 euroa sisältäen valmennuksen ja tarvittavat materiaalit.

Lisää tietoa ja varaukset numerosta 0400 337997 tai annika@hoivahuonepingala.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti