tiistai 25. maaliskuuta 2014

Uusi, Upea kosmetiikkasarja: Anumati Naturals!

Pingalan valikoimaan on nyt saatu aivan huikean laadukas, kotimainen kosmetiikkasarja Anumati Naturals! Tuotteet ovat olleet hyllyssä ja omassa käytössä jo pari viikkoa, ja käyttökokemus on osoittanut niiden olevan uskomattoman ihania ja laadukkaita! Sarja on 100% luonnon raaka-aineista valmistettua luomukosmetiikkaa, josta valmistaja itse kertoo näin:

Anumati Naturals on luotu naiselle, joka on tietoinen ihonsa muuttuvista tarpeista ja osaa vaatia parasta mahdollista laatua kasvojenhoitotuotteilta.
Anumati Naturals tasoittaa ja kiinteyttää ihoa, parantaa ihon kestävyyttä pohjolan ilmastossa, aktivoi ihon uudistumista sekä parantaa ihon sävyä.
Luomulaatuiset kasviöljyt, -uutteet, -vahat, kallisarvoiset marjojen siemenöljyt on valittu huolella tukemaan erityisesti aikuisen naisen ihoa.
Nämä raaka-aineet eivät vain kiinteytä ihoa, mutta ne myös auttavat ihoa tasapainottumaan ja uusiutumaan, Aktivoi ihosi luonnollinen hehku!
Aikuiselle naiselle kehitetty Suomalainen luonnollinen hoitolinja, jonka tuotteet sopivat parhaiten aikuiselle iholle (alkaen ikävuodesta 35-40->)
 
 
 
Sarjaan kuuluu seuraavat tuotteet:
 • Rauhoittava puhdistusvoide 100ml, 35,90
 • Rauhoittava kasvovesi 100ml, 34,90
 • Mansikka-minttu puhdistusgeeli 100ml, 39,50
 • Couperosa hoitoseerumi 30ml, 36,90
 • Rasvaisen ihon hoitoseerumi 30ml, 34,50
 • Täyteläinen kosteusvoide 24h 50ml, 37,90
 • Antioksidant Age-voide 50ml, 40,00
 • Antistress-voide 50ml, 37,90
 • Kosteuttava ja elvyttävä kasvonaamio 75ml, 36,90
 • Täyteläinen kuorintavoide 75ml, 33,80
 • Kosteuttava vartalomaito 75ml, 27,90
 • Pehmeä mansikkamaito-kuorinta vartalolle 75ml, 27,90
Sisällysluettelot ja muut tuotetiedot löydät erittäin selkeästi esiteltynä Anumati Naturalsin sivuilta eli klikkaamalla tästä

Kaikkia tuotteita löytyy Pingalassa hyllystä, ja kaikista on testikappaleet, joita voi testailla ja tuoksutella. Superihanien koostumusten ja tuoksujen ansiosta nämä tuotteet hellivät kaikkia aisteja, tykkään! 
Tässä omaksi suosikiksi (kaikkien muiden suosikkien kanssa :) ) muodostunut Masikka-minttu puhdistusgeeli. Syötävän suloinen tuoksu ja ihanan raikas tunne iholla!

 
Jokaisen pakkauksen kyljestä löytyy tieto luonnonmukaisuudesta ja tuotteen luomupitoisuus. Puhdasta vettähän ei saa luomuksi edes kutsua, joten luomu% 98,5 kertoo tuotteesta paljon, eikös?
 

 
Tuotteet pääsivät paraatipaikalle, parhaalle hyllylle, sieltä Sinäkin voit tulla omasi noutamaan :)
 
 
Pingala myy Anumati Naturals -tuotteita yksinoikeudella Kittilän ja Levin alueella.
 
 
Tietysti uusien tuotteiden myötä myös valikoimassa oleva hemmotteleva kasvohoito kokee uudistuksia. Jatkossa kasvoja hoidetaan näillä kemikaalittomilla, täysin luonnollisilla tuotteilla ja lisäksi hoidossa käytetään Suomesta kerättyjä kuukiviä hieromisen apuna sekä tiettyjen energiapisteiden päällä. Kasvohoito päivittyy siis todelliseksi luksushoidoksi, kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan!!
 1 kommentti:

 1. Muutaman päivän käytön jälkeen jo tunsi eron entiseen. Ihania ja laadukkaita tuotteita!

  VastaaPoista