torstai 23. huhtikuuta 2015

Henkiset lait ja energiat -ilta

Ensi viikon keskiviikkona 29.4. klo 18 alkaen
Pingalassa pidetään teemallinen ilta aiheesta 
Henkiset lait ja energiat.

Tämäkin teemailta on saanut alkunsa asiakkaiden toiveista. Illan aikana tutustutaan vetovoiman lakiin ja siihen, miten luon omilla ajatuksillani omaa elämääni. Pohditaan, miten voin vaikuttaa omiin ajatuksiini. Mitä muita henkisiä lakeja on vetovoiman lain lisäksi. Miten aistin erilaiset energiat ja miten energiaa voi lähettää, miten sillä voi hoitaa. Illan kulku on paljolti keskusteleva, lisäksi teemme energiaharjoituksia ja mielikuvamatkan. Ilta on itsenäinen jatko Enkelit ja Valon auttajat- illalle.

Vetovoiman laki ja muut universumin henkiset lait ovat hyvin laaja kokonaisuus, jonka ymmärtäminen ja sisäistäminen ei tapahdu hetkessä. Yhden illan aikana saa kuitenkin jo hyvän tuntuman, että mistä on kyse ja voi oppia ohjaamaan omaa elämäänsä ja ajatuksiaan haluamaansa suuntaan. 

Tällä illalla voi olla merkittäviä vaikutuksia elämääsi <3

Illan hinta on 29 euroa/henkilö, ja hintaan kuuluu ohjelman lisäksi teetä ja hedelmiä+ muuta pientä syötävää. Ilmoittaudu heti mukaan numeroon 0400 337 997 TAI s-postilla osoitteeseen annika@hoivahuonepingala.com

 
Kuva lainattu täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti