tiistai 25. elokuuta 2015

Joogaryhmät


RYHMIIN EI OLE TULLUT RIITTÄVÄSTI VAKIKÄVIJÖITÄ, JOTEN RYHMÄT EIVÄT TOTEUDU

Hiphei, vihdoinkin saan tiedottaa syksyn joogaryhmistä!
 Tänä syksynä joogapäivä on maanantai ja ensimmäisen kerran ryhmät kokoontuvat 7.9. 
Joogasalina toimii Työväentalon sali Narikkatiellä.

Pingalan jooga on hathajoogaa lempeää ja miellyttävää joogaa, jossa kuunnellaan oman kehon rajoja ja harjoitetaan jooga-asanoita omaa itseä ja kehoa kunnioittaen. Hathajooga muun muassa lisää kehon liikkuvuutta, vahvistaa kehon tuntemusta, rauhoittaa mieltä, lievittää stressiä, lisää kehon voimaa. Joogalla on lukemattomia hyviä vaikutuksia!

Se, että ajattelee olevansa liian jäykkä joogaamaan, on sama kuin ajattelisi olevansa liiaan likainen mennäkseen suihkuun :D 
Eli jos jooga kiinnostaa Sinua, tule rohkeasti mukaan! 

Ryhmiä on kolme seuraavasti:

Lapsijooga klo 17-17.45

Lapsijooga on suunnattu noin 5-10 -vuotiaille lapsille, mutta ikäraja ei ole "tiukka". Joogaamme lasten kanssa tarinoiden tahtiin, mielikuvista käyttäen ja välillä vauhdikkaasti omalta paikalta poistuen. Lapsijoogassa vaihtelee aktiivinen ja passiivinen vaihe: hetkittäin loikitaan riehakkaasti, sitten rauhoitutaan paikalle hengittelemään. Jooga mm. lisää lapsen liikkuvuutta, vahvistaa kehon tuntemusta, tukee lapsen itsetuntemusta, rauhoittaa mieltä jne. Myös aikuiset ovat tervetulleita joogaamaan lastensa kanssa, näin voitte saada joogasta mukavan yhteisen harrastuksen :) 

7€ kerta /lapsi TAI 12€ kerta/ lapsi ja aikuinen
TAI
80€ koko kausi/ lapsi TAI 140€ koko kausi/ lapsi ja aikuinen


Aloittelijoiden jooga klo 18-19

Aloittelijaryhmässä lähdetään liikkeelle rauhallisesti ja pikkuhiljaa joogan perusteista. Ensimmäisillä kerroilla tutustutaan perusasanoihin, joista vähitellen kasataan aurinkotervehdys ja muita pieniä sarjoja. Ryhmä sopii lähes jokaiselle, vaikka kokisi olevansa taipuvuudelta rautakangen tasoa :) Aloittelijryhmään saa toki tulla, vaikka aiempaa tietoa/kokemusta joogasta olisikin. Vähitellen ryhmä etenee talven aikana kohti perustasoa, jokainen omaan tahtiin.

Hinta 9€ kerta
TAI
95€ koko kausi

Perushatha klo 19-20.15

Hathan perusryhmässä tunnin aluksi virittäydytään, lämmitellään aurinkotervehdyksellä, harjoitetaan tunnin teeman mukaisia asanoita ja loppuun rentoudutaan. Joskus mukana voi olla myös hengitys- tai meditaatioharjoituksia. Tunnit eivät ole vaativia, mutta jonkinlainen ymmärrys/kokemus joogasta on hyväksi. Toki hyvä kehontuntemus voi riittää perusryhmään osallistumiseen. Tässä ryhmässä voi toisinaan tulla jopa hiki :)

Hinta 9€/kerta
TAI 
95€ koko kausi 
(viime vuotisen 10 kerran kortit käyvät tunneille)


Tunnille on hyvä pukea mukavat, joustavat vaatteet. Mukaan voi ottaa oman joogamaton/jumppa-alustan, muutamia Pingalan lainamattojakin on tarjolla. Lainamatolle kannattaa tuoda oma pyyhe suojaksi. Lisäksi voi ottaa mukaan vesipullon ja viltin rentoutuksia varten. 

Lisätietoa ja ryhmiin ilmoittautuminen numeroon 0400 337997 
tai s-postilla annika@hoivahuonepingala.com 

Ryhmien maksimikoko on 15 henkilöä/ ryhmä, ilmoittautumalla vakikävijäksi varaat paikkasi koko syyskaudeksi, joka käsittää 14 joogakertaa.
Mukaan voi tulla kertakävijänäkin, jos ryhmässä sattuu olemaan tilaa.

Ryhmät järjestetään, jos ilmoittautuneita on vahintään 5. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti