Rentoutus

Hoivahuone Pingalan hoitovalikoimassa on ainutlaatuisia, lappilaisia rentoutus- ja energiahoitoja. Alta löydät näistä kaikista tarkempaa tietoa.

Hoito tarjoaa Sinulle mahdollisuuden hengähtää ja antaa ajatusten rahoittua ja hiljentyä hetkeksi. Hoidot tehdään rauhalliseen tahtiin lempeän musiikin soidessa taustalla. Jälkeenpäin tunnet olosi levänneeksi ja voimaantuneeksi. Anna aikaa itsellesi. Jo se, että saa istua tai maata hiljaa paikallaan ja tuntea hoitavat kädet kehollaan, auttaa meistä useimpia vapautumaan stressistä ja kokemaan hyvänolon tunnetta.

Jokainen hoitokerta on ainutlaatuinen tapahtuma, joka on varattu juuri Sinulle keskeytyksittä, jotta voisit rentoutua syvällisesti ja tuntea, että olet tärkeä ja Sinusta pidetään huolta.

Kasvivoimaa Lapin luonnosta – koko kehon hieronta, 60 min., 78€

Hoito, joka tarjoilee Lapin yöttömän yön auringossa kukoistavien kasvien voimaa. Hierontaöljy sekoitetaan jokaiselle hoidettavalle henkilökohtaisesti kasvitipoista, jotka on tehty luonnonkasveista uuttamalla. Hoidossa yhtyy lempeä, rentouttava koko kehon hieronta ja pohjoisen luonnon ainutlaatuinen, hienovarainen energia. Hoidon aikana käytetään myös hoitavan rummun ääntä rentoutuksen syventämiseen, kuten jo Lapin shamaanit aikoinaan tekivät. Upea, spesiaali kokemus, jota kannattaa kokeilla. Lapinkävijän kokovartalohieronta 90 min., 118€

Nimensä mukaisesti tässä hoidossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin saakka. Kaulasta alaspäin hoito tehdään käyttäen lappilaista kehäkukkaöljyä, joka kosteuttaa vartalon ihoa ja uudistaa soluja.  Lopuksi hierotaan pää ja kasvot ilman öljyä. Hoito on erityisen rentouttava, hieronta on lempeän napakkaa, täysin vailla kivun tunnetta. Rauhallisen keinuvat otteet vievät hoidettavan syvään rentouden tilaan, jossa sekä keho että mieli saavat levätä. Lopuksi rentoutuksen tilaa syvennetään hoitavalla rummutuksella, jonka harmonisoivaa äänienergiaa hyödynsivät jo Lapin muinaiset shamaanit. Hoidon jälkeen olo on levännyt ja voimaantunut.


Lapinkävijän puolivartalohieronta 60 min., 78€


Tässä hieronnassa saa valita hoidettavaksi joko kehon ylä- tai alaosan. Lempeässä hoidossa käsitellään valittuja kehon osia lappilaisella kehäkukkaöljyllä, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa uudistaen soluja. Hoito on erittäin miellyttävä, hieronta lempeän napakkaa, täysin vailla kivun tunnetta. Rauhallisen keinuvat otteet vievät hoidettavan syvään rentouden tilaan, jossa sekä keho että mieli saavat levätä. Lopuksi rentoutuksen tilaa syvennetään hoitavalla rummutuksella, jonka harmonisoivaa äänienergiaa hyödynsivät jo Lapin muinaiset shamaanit. Hoidon jälkeen olo on levännyt ja voimaantunut.


Lapinkävijän jalkahieronta, 60 min., 78 €

Lappilainen jalkahieronta hellii hiihdosta, vaeltamisesta tai vaikka tanssista rasittuneita jalkoja. Hoitoöljynä käytetään lappilaista katajaöljyä, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja rentouttaa lihasjännityksiä. Hieronnassa käsitellään hieman pohjetta ja ennen kaikkea jalkaterän aluetta varpaita myöten. Hoito tehdään makuuasennossa, joten rentoutuminen on taattu ja hoidon aikana saa huoletta vaikka nukahtaakin. Vaikka hieronnassa käsitellään vain jalkoja, hoidon vaikutukset tuntuvat jalkojen heijastepisteiden kautta koko kehossa. Hoidon jälkeen olo on levännyt ja energinen, ja taas jaksaa jatkaa taivaltaan.       


Lapinkävijän käsi- ja jalkahieronta 90min., 118€

Edellä kuvatun jalkahieronnan lisäksi tässä hoidossa hemmotellaan ja hellitään myös kädet, kämmeniin keskittyen. Puolitoista tuntia on juuri riittävän pitkä aika, jotta ehdit vaipua ihan todelliseen syvärentoutukseen. Kokeilemisen arvoinen kokonaisuus!

  
Lapinkävijän päähieronta 40 min, 58€

Lappilainen päähieronta rentouttaa jännittyneitä niskoja ja hartioita ja pehmentää kireää päänahkaa. Päähieronta on ihanan rauhallinen ja rentouttava hetki omalle itselle. Hieronta tehdään istuen ja sen aikana käsitellään yläselkää, hartioita, niskaa, olkavarsia ja itse päätä. Erilaiset hierontaotteet vapauttavat lihasten kireyttä, päänahan jännityksiä ja vievät syvään rentouden tilaan. Hieronnan vaikutukset heijastuvat koko kehoon ja hoidon jälkeen olo on mukavan rentoutunut.


Intuitiivinen energiahoito 60min., 78€

Energiahoidossa välitetään elämänenergiaa hoitajan käsien kautta ja lisäksi käytetään mahdollisesti hoitavaa rummutusta, kivien voimaa, hierovia otteita, kristallista äänipyramidia tai muuta, mitä kehosi tuntuu juuri sillä hetkellä kaipaavan. Lapin puhdas, voimakas luonto luo oman vahvan lisänsä energiahoidon vaikutuksiin, joten hoito on erityisen energisoiva ja eheyttävä, ainutlaatuinen joka kerta. Hoito voi nostaa pintaan tunteita tai vanhoja asioita, se voi itkettää tai naurattaa, voit nähdä värejä tai tuntea lämpötilan vaihteluita, tai sitten tunnet olosi neutraaliksi ja "vain" rentoutuneeksi. Kehosi ja mielesi reagoi hoitoon aina juuri sen hetken mukaisesti. Kannattaa tulla kokeilemaan <3


Reiki-hoito 60min., 78€

Reiki on ikivanha, japanilaisen Mikao Usuin 1900-luvun alussa uudelleen elvyttämä hoitomuoto, jossa aktivoidaan ihmisessä itsessään oleva elämänenergia, tasapainotetaan sitä ja näin edistetään ihmisen kokonaisvaltaista paranemista. Reikissä välitetään elämänenergiaa hoitajan käsien kautta, hoitaja ei varsinaisesti paranna vaan hän toimii välittäjänä. Reiki ei liity mihinkään uskontoon, se sopii hoitomuodoksi jokaiselle elämänkatsomuksesta riippumatta.

Tervetuloa rentoutumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti