Kauneus

Vaikka Pingala ei varsinaisesti ole kauneushoitola niin valikoimassa on muutamia, aivan ihania kauneuteen liittyviä hoitoja ja palveluja. Näissäkin hoidoissa myös mieli saa levätä ja nauttia kiireettömyyden tunteesta ja Pingalan rauhallisesta tunnelmasta.Luonnon kaunis - kasvohoito Anumati Naturals-tuotteilla Upeilla luonnollisilla Anumati Naturals -tuotteilla tehtävä kasvojen hemmotteluhoito, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Hoidon aikana saat rentoutua miellyttävässä ja lempeässä hoivassa. Hoitoon kuuluu kasvojen puhdistus, kuorinta, öljyhieronta, naamio, seerumi ja kosteutus. Naamion vaikuttaessa saat halutessasi nauttia harmonisoivasta rummutuksesta sekä pään ja korvalehtien hieronnasta. Kasvojen öljyhieronnassa käytetään apuna Suomesta kerättyjä kuukiviä, jotka tuovat hoitoon oman erityisen energiansa. Tämä on todella upea hoitokokonaisuus, jonka vaikutukset tuntuvat pitkään hoidon jälkeen <3


Hoidon hinta on 84 euroa ja kesto 60 min.
JB Lashes-ripsipidennykset
Ripsipidennyksessä omiin ripsiisi liimataan kiinni silkkimäisiä ripsikuituja, yksi pidennys yhteen luonnonripseen. Näin saadaan aikaan luonnollisen kaunis vaikutelma pitkistä ja tuuheista ripsistä ilman ripsiväriä ja ripsentaivuttajaa. Pidennyskuitujen pituus vaihtelee 7 ja 16 mm:n välillä, joten on mahdollista valita hieman lyhyemmät luonnolliset mutta tuuheat ripset tai huomattavan pitkät ja näyttävät ripset. Ja tietysti mitä tahansa siltä väliltä :)

Ripsipidennysten huoltoväli vaihtelee yksilöllisesti 2-5 viikkoon omien ripsien luonnollisen vaihtumisvälin mukaan. Käytännössä voi sanoa, että huolto on hyvä tehdä keskimäärin 3 viikon välein, jolloin huollon kesto on noin tunti.

Pidennykseen kannattaa tulla mieluiten ilman silmämeikkiä. Laittoa seuraavan 24 tunnin ajan tulee varoa kastelemasta ripsiä eli välttää saunaa, suihkua, uimista jne. tämä siksi, että liimasidos ehtisi kiinnittyä kunnolla ja ripset kestäisivät mahdollisimman hyvin. Ripsipidennyksiä ei kannata nyppiä tai kosketella turhaan, silmiä ei pidä hangata tai mennä esim. suihkun alle siten, että vesi osuu ripsiin paineella. Ölypohjaisia silmämeikinpoistoaineita tai muita öljymäisiä tuotteita ei myöskään kannata käyttää pidennysten kanssa, koska ne liuottavat liimasidosta.

Pidennykset sopivat myös piilolinssien käyttäjälle. Silmälasienkin kanssa pidennyksiä voi pitää, täytyy vain ottaa lasit huomioon pidennyksien pituutta valitessa, etteivät ripset osu laseihin.

Huom! Silmätulehduksen jälkeen täytyy odottaa kuukausi ennen pidennysten laittamista!

Uusien ripsien laitto kestää noin 2 tuntia ja maksaa 129 euroa. Ripsihuollon hinta on 60 euroa/tunti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti