Regressio

Regressiohoidossa käytetään rentoutus- ja itsehypnoosimenetelmää, joiden avulla nostetaan omasta sisimmästä esiin menneisyyden muistoja. Hoidon tarkoituksena on avata sisimpään tallentuneita muistoja, joiden avulla voi lisätä itsetuntemusta sekä ymmärrystä omasta itsestä ja nykyisestä elämäntilanteesta. Regressio tarkoittaa taantumista, takautumista ja hoidon aikana matkataankin mielikuvissa menneisyyteen, joko tätä nykyistä elämää muistaen TAI jopa menneisiin elämiin saakka.

Unohdamme elämämme aikana paljon tapahtumia, jotka voivat kuitenkin jäädä vaikuttamaan meihin alitajuisesti. Syvärentoutunut ja rauhoittunut mieli onnistuu muistamaan sellaista, mitä päivätajunta ei pysty nostamaan esille.  Regressiohoidossa menneitä tapahtumia voidaan ottaa uudelleen käsittelyyn, oppia ymmärtämään käytösmallien ja mahdollisten ongelmien syntymistä ja vapautua niiden aiheuttamista lukoista.

Jälleensyntymään uskovat henkilöt voivat päästä regressiohoidossa käsiksi menneiden elämien muistoihin. Menneet elämät tallentuvat sieluumme ja syvässä rentoutuksen tilassa sisimpämme voi näyttää meille kuvia ja tapahtumia, jotka liittyvät aiempiin elämiin. Näidenkin muistojen tarkoitus on tukea nykyhetkeä ja lisätä ymmärrystä itseä kohtaan tässä kuluvassa elämässä. Joskus esimerkiksi fobiat ovat syntyneet jo aikaisemmassa elämässä eikä yhtymäkohtaa pelkoon voida löytää nykyelämästä. Muistamisen kautta peloista voi vapautua ja siten tämän hetkinen elämä helpottuu ja kevenee. Myös ihmissuhteisiin voi liittyä karmallisia asioita ja ristiriitoja, joiden selvittämisessä menneen elämän muistaminen voi auttaa.

Hoito voidaan tehdä myös progressiona eli tulevaan suuntaavana. Mielemme on vahvin työkalumme, kun luomme omaa elämäämme. Mielen matka tulevaan voi auttaa meitä suuntamaan kohti unelmiamme ja tavoitteitamme. Voimme nähdä, mihin elämämme kulkee nykyisillä valinnoilla, ja tarpeen mukaan voimme muuttaa suuntaa haluamallamme tavalla.

Hoidon aikana hoitaja ohjaa hoidettavan ensin syvään rentouden tilaan ja sen jälkeen mielikuvien kautta menneisyyden muistoihin (tai progressiossa tulevaisuuteen). Hoitaja ja hoidettava keskustelevat hoidon aikana mieleen nousevista mielikuvista, ajatuksista ja tuntemuksista, ja näin hoidettava itse ohjaa hoidon kulkua oikeaan suuntaan. Regression aikana hoidettava saa aina myös energiahoitoa. Regressiohoito selkeyttää, vahvistaa, tasapainottaa, lisää ymmärrystä, vapauttaa, saa aikaan kevyemmän tunteen jne.

Regressiohoito kestää noin 1-1,5 tuntia ja hinta on 88 euroa.1 kommentti:


  1. Everyone loves what you guys are usually up too. This type of clever work and reporting! Keep up the superb works guys I've incorporated you guys to our blogroll. google mail sign in

    VastaaPoista