Yhteys

Hoivahuone Pingala sijaitsee Levillä Polar Star Travel -matkatoimiston kanssa samoissa tiloissa osoitteessa Torikuja 10A, Torikujan ja Skimbaajankujan kulmauksessa. Sisäänkäynti joko matkatoimiston kautta Torikujan puolelta tai ulkoportaita Skimbaajankujan puolelta.


Varaukset ja tiedustelut numerosta 0400 337 997. Hoitoja tehdessäni tai valmentaessani en tietystikään vastaa puhelimeen, joten jätäthän ystävällisesti vastaajaan viestin niin soitan Sinulle takaisin ensi tilassa :)

Saat minuun yhteyden myös sähköpostilla osoitteessa annika (at) hoivahuonepingala.com.

Tässä vielä hieman tietoja minusta....Pingalan omistajana ja hengettärenä toimin minä, Annika. Työskentelin aiemmin ravintola-alalla, mutta omien lasteni synnyttyä aloin pohtia syvemmin, mikä minusta tulee ”isona”. Kiinnostuin ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja aloin etsiä tietotaitoa ihmisen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin liittyen. Vieläkään en tiedä, mikä minusta lopulta tulee isona, jatkan varmaankin uuden oppimista lopun elämääni. Mutta sen tiedän varmasti, että tulen työskentelemään ihmisten parissa kokonaisvaltaisen hyvän olon edistämiseksi.
Valmistuin Elämäntaidon valmentajaksi eli life coachiksi elokuussa 2012 Elämäntaidon Valmennusakatemiasta, missä kouluttauduin aikaisemmin samana vuonna myös Aarrekartta-ohjaajaksi. Olen myös jooga- sekä lapsijoogaohjaaja, opettajani on upea Sonja Kemppainen Yoga&Therapysta. Intialaisia, ayurvedaan pohjautuvia hierontahoitoja olen opiskellut Vantaalla Harmonet -opistossa ja Reiki-oppini olen saanut yksityisopetuksessa Reikimasteriltani Kirsti Stenbergiltä. Lisäksi olen opiskellut regressiohoitajaksi ja Enkelivalo-selvänäkijäksi ihanan Anu Wyskielin opastuksella.
Haluan tarjota asiakkailleni omaa aikaa ja mahdollisuuden pysähtyä oman elämänsä äärelle. Valmentajana ja hoitajana olen läsnä asiakkaalle täydellisesti, vain juuri häntä varten. Näin asiakas saa arvokkaan tunteen siitä, että tulee nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi. Nautin työstäni suunnattoman paljon ja olen kiitollinen joka ainoasta mahdollisuudesta olla läsnä ja avuksi asiakkailleni!
Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi Pingalaan!
Ystävällisesti
Annika Takalokastari
Hoivahuone Pingala
y- 2206094-4 alv.rek.